Indlæg – Fremstilling og tilpasning

Indlægsfremstilling til alle slags fødder

Fremstilling af indlæg på klinikken. Vi har både ekspertisen og værktøjet til at fremstille individuelt tilpasset indlæg.

Velfungerende fødder…

For at bevare et aktivt liv, er vi afhængige af fødder der fungerer, så vi kan gå, løbe, danse, lege og bevæge os frit omkring uden problemer eller smerter.

Den kropsdel som vi udsætter for størst belastning er vores fødder, det er vigtigt vi giver dem opmærksomhed og passer godt på dem gennem hele livet.

Danskere går op til 15.000 skridt dagligt, belastningen er stor og den øges op mod 7-8 gange vores kropsvægt når vi dyrker sport som fx. løb, det er derfor vigtigt at krop og fod fungerer optimalt, for at kunne klare den daglige belastning.

Problemer med fødderne…

Smerter i fødderne, knæ, hofter, lænd og ryg kan skyldes at kroppen kompensere uhensigtsmæssigt fx. pga. fejlstillinger i fodens knogler, benlængdeforskel, overvægt el. overbevægelighed.

Indlæg kan hjælpe med at sikre at dine fødder og hele kroppens biomekanik (hele kroppens holdning og samarbejde) igen arbejder optimalt.

Indlægsfremstilling…

Jeg vil foretage en grundig undersøgelse af dine fødder, krop, bevægelighed, og hvilke fejlstillinger du evt. må have, derefter finder vi sammen frem til hvad dine behov er i forhold til sko, aktivitet, arbejde mm.

Selve indlægssålen er et meget tyndt og stærkt indlæg, som nemt tilpasses skoene og kan også flyttes til andre af dine sko, så indlægget bruges så meget som muligt, for hele dagen at kunne gå så optimalt som muligt.

Dit indlæg fremstilles straks og kommer i skoene med det samme, og du kan starte op med stille og roligt at tilvænne fødderne til indlægget.

½ time 1. dag, der øges med ½-1 time pr. dag efterfølgende.

Efter 5-6 uger kommer man til kontrol, for at følge op på tilvænningsperioden og tjekke opbygningerne på indlægget i forhold til foden, og der vil være mulighed for justering hvis der er behov for dette.

Book en tid til indlæg…

Ring meget gerne til klinikken hvis du har spørgsmål, eller hvis du med sikkerhed ved at du har behov for indlæg, måske er du videresendt fra egen læge, fysioterapeut, ortopæd eller lignende.

Nogle børn kan også have brug for indlæg, måske er der meget udtalt platfod, smerter fra Severs syndrom (når hælknoglen stadig er blød i vækstzonen) eller fx. en medfødt hulfod.

Forskningsprojekt af børnefødder…

Jeg er 1 ud af 6 fodterapeuter som i 2022/2023 undersøger en meget stor gruppe danske børn og unge mellem 6-17 år til et forskningsprojekt, det er Rigshospitalet og Danske fodterapeuter der er gået sammen om forskningsprojektet “PANICFeet”

Med min baggrundsviden fra dette projekt, vil jeg kunne lave en grundig undersøgelse af børn, og efterfølgende finde ud af om jeg på klinikken vil kunne afhjælpe et evt. problem eller om der skal sendes videre til anden faggruppe.

CVR.: 38597094
© Copyright 2023 - Klinik for fodterapi v/Jannie Almegaard - All Rights Reserved
Betalingsmuligheder:
vi tager kontanterVi tager bankoverførsel
envelopephone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram